همیشه در فروشگاه اروس دیجیتال سعی کرده ایم که مقاله های خود را بدون در نظر گرفتن سود فروشگاه به شما معرفی کنیم و در بیان اطلاعات با شما صادق باشیم. به همین دلیل است که کمتر در آموزش های پیش از خرید به معرفی محصول می پردازیم !

شما به دنبال بهترین هندزفری بلوتوث برای مکالمه هستید و طبق عادت و رسمی که در همه ی سایت های دیده اید اینجا باید لیستی از هندزفری بلوتوث ها را به شما معرفی کنیم که به صورت کاملا اتفاقی فقط محصولاتی که موجود داریم را به شما معرفی می کنیم 🙂

این رویه اصلا مورد پسند ما نیست. در این مقاله هم قرار نیست محصول خاصی به شما معرفی کنم. بلکه می خواهم فاکتور های انتخاب هندزفری بلوتوث برای مکالمه را به شما آموزش دهم تا بتوانید با سلیقه، میل و بودجه خودتان نسبت به خرید هندزفری بلوتوثی اقدام نمایید، بدون انکه ما محصولی را به شما معرفی کنیم.

برای انتخاب هندزفری بلوتوث برای مکالمه چه نکاتی را در نظر بگیریم ؟

  • شکل و ظاهر
  • مشخصات سخت افزاری
  • تکنولوژی حذف نویز

سه موردی که در بالا عنوان کردم از مهمترین نکات برای انتخاب یک هندزفری بلوتوث هستند. چون کیفیت مکالمه برای ما در این انتخاب مهمترین نکته می باشد. دیگر گزینه ها را کنار گذشته ایم و به سراغ کیفیت مکالمه رفته ایم.

یک نکته را هم لازم است یادآوری کنم، وقتی که ما از کیفیت مکالمه حرف می زنیم یعنی صدای شما با چه کیفیتی به گوش شنونده یا مخاطب تماس شما می رسد و منظور ما آن چیزی نیست که شما می شنوید. در واقع در انتخاب هندزفری بلوتوث برای مکالمه هدف شونده صدا و آن کسی است که صدای شما را در پشت گوشی خودش می شنود نه صدایی که شما می شنوید.

اگر کمی جلوتر برویم این موضوع را بازتر به شما توضیح خواهم داد. متاسفانه اکثر فروشندگان اطلاعات کاملی در رابطه با حذف نویز ندارند و فکر می کنند حذف نویز همان حالتی است که شما وقتی هندزفری را در گوش قرار می دهید دیگر صدای بیرون را نمی شنوید ! اما در مکالمه اصلا همیچن چیزی مطرح نیست. منظور از حذف نویز کیفیت میکروفون و قدرت میکروفن ها است.

تاثیر شکل و ظاهر بر کیفیت مکالمه در هندزفری بلوتوث

شکل و ظاهر اصلی ترین مورد برای انتخاب یک هندزفری بلوتوثی خوب برای مکالمه نیست اما یک سری نکات ریز مکن است تاثیر خوبی بر روی کیفیت مکالمه شما بگذارد. پس در انتخاب یک هندزفری این موارد را هم مد نظر داشته باشید .

The best bluetooth handsfree for conversation

به طور عمومی هندزفری هایی که ساقه بلندی دارند (مثل تصویر سمت راست) میکروفون های بهتری نسبت به هندزفری های سمعکی یا داخل گوش دارند. دلیل این مورد هم نزدیک تر بودن میکروفون به دهان انسان می باشد.

در هندزفری هایی که ساقه بلند دارند، معمولا میکروفون در پایینترین قسمت ساقه و در نزدیک ترین حالت به دهان قرار میگیرد و به همین دلیل کیفیت مکالمه آنها در حالت برابر بودن تکنولوژی های به کار رفته، بهتر می باشد.

این مورد به تنهایی نمی تواند ملاک انتخاب باشد. مثلا ایرپاد inpods 12 که یک هندزفری 200 هزار تومانی می باشد که از لحاظ ظاهر هم مانند تصویر سمت راست بوده قطعا از نظر مکالمه در برابر هندزفری سمعکی شیائومی یا سامسونگ ضعیف تر است. چون هیچ تکنولوژی خاصی در هندزفری های ارزان قیمت به کار نرفته است. پس زود تصمیم نگیرید.

البته اگر قصد زیاد هزینه کردن ندارید و می خواهید با هزینه کمتر یک هندزفری بلوتوثی بخرید که مکالمه خوبی داشته باشد پیشنهاد من این است که به سراغ هندزفری های گردنی بروید. البته هندزفری های گردنی هم تکنولوژی های خاص خود را دارند اما در نسخه های ارزان قیمت و در ساده ترین مدل ها هم نسبت به ایرپاد های ارزان قیمت برای مکالمه بهتر می باشند.

مشخصات سخت افزاری و کیفیت مکالمه

اصلی ترین مورد در انتخاب یک هندزفری بلوتوثی سخت افزار به کار رفته در آن می باشد. قطعات و چیپستی که در هندزفری قرار گرفته است می تواند بیانگر عیار آن هندزفری باشد. البته قرار نیست خیلی موضوع را باز کنیم چون معمولا اطلاعات زیادی از محصولات در سایت های نمی بینید و فقط اطلاعات کلی و اولیه محصولات به شما ارائه می شود.

اما یک نکته در مکالمه حائز اهمیت می باشد، میکروفون های هندزفری می باشد. در هنگام خرید بررسی کنید که هندزفری چند میکروفون دارد ؟

2 عدد، یک عدد ؟ یا بیشتر ؟

معمولا هندزفری ها روی هر گوش یک میکروفون دارند و در اینجا چند حالت پیش رو داریم :

هر گوش دارای یک میکروفون ولی تنها یک میکروفون فعال

این حالت در واقع ابتدایی ترین نوع از حالت هندزفری های دو گوش می باشد که در این نوع هندزفری ها، هر گوشی کی میکروفون دارند اما وقتی به هم متصل می شوند فقط یک گوش مدیریت کار را بر عهده می گیرد و کار ضبط مکالمه را انجام می دهد و گوش دیگر هیچ کاری نمی کند.

این مورد ایراد یا مشکل نیست بلکه یکی از ساده ترین تکنولوژی ها در هندزفری بلوتوث ها می باشد که معمولا در نسخه های ارزان قیمت و اقتصادی وجود دارد.

هر گوش دارای یک میکروفون اما هر دو فعال

برعکی مورد قبلی در این حالت شرکت هایی که قصد دارند کیفیتی بهتری از محصولات را ارائه دهنده سعی می کنند با سینک کردن دو گوش هندزفری همزمان هر دو میکروفون را فعال داشته و ضبط صدا را با کیفیت بالاتری انجام دهند.

معمولا این هندزفری ها هم در رنج مدل های اقتصادی قرار می گیرند و از کیفیت ساخت مناسبی هم برخوردار می باشند.

هر گوش دارای دو میکروفون و بیشتر !

این حالت در واقع آخرین سطح از کیفیت می باشد، البته بازهم به تنهایی کافی نیست! در این روش از چند میکروفون در هر گوش استفاده می شود که یک میکروفون کار ضبط مکالمه را انجام داده و میکروفون های دیگر کار حذف نویز را انجام می دهد.

در واقع میکروفون های دیگر با شناسایی امواج و فرکانس های مزاحم در محیط باعث می شوند که در خروجی کار صدای محیط از صدای شخص جدا شود و صدای شخص بدون صدای محیط به مخاطب برسد.

بهترین هندزفری بلوتوث برای مکالمه کدام است؟

تکنولوژی حذف نویز

شاید جذاب ترین و بهترین نسخه در انتخاب هندزفری بلوتوثی برای مکالمه همین قسمت باشد. تکنولوژی حذف نویز یکی از تکنولوژی های مهم به کار رفته در هندزفری بلوتوث های مکالمه است که باعث شفاف تر شدن صدای میکروفون شما خواهد شد.

اطلاعات سخت افزاری من و البته فضای مقاله در شرایطی نیست که موضوع نویز کنسلینگ در میکروفون ها را خیلی زیاد باز کنم اما به طور کلی تر، نویز کنسلینگ به این صورت می باشد که:

در طراحی هندزفری های بلوتوثی یا میکروفون ها، یک میکروفون همیشه نزدیک ترین فاصله را داشته و میکروفون دیگر در دورترین قسمت هندزفری نسبت به دهان قرار میگیرد. با این کار میکروفونی که نزدیک تر است صدای بم و قوی تر از مکالمه  را دریافت می کند و میکروفون دورتر صدای زیر و البته صدای محیط را دریافت می کند.

چیپست هندزفری با دریافت خروجی این دو میکروفون، صدای میکروفونی که دورتر است را حذف کرده و با این کار صدای واضح و بدون نویزی به گوش مخاطب می رسد. به همین دلیل وجود این تکنولوژی در هندزفری های بی سیم مورد نیاز می باشد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *